A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовицький ліцей
Кролевецької міської ради

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

1 червня - День захисту дітей

В нашому ліцеї було проведено фото-конкурс "Маю право на щасливе дитинство. Тварини - мої друзі". Умови конкурсу: зробити фото зі своєю улюбленою тваринкою.

10:13 01.06.2022

8 травня - День Матері

Кожну другу неділю травня українці відзначають День матері. Цього року він припадає на 8 число. День матері – це чудова можливість для кожної дитини подякувати своїй матусі і показати всю свою любов. 

10:33 08.05.2022

День пам'яті та примирення

Україна відзначає 8 травня за європейською традицією – як День пам’яті та примирення і вшанування жертв Другої світової війни. Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня – дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України. 

10:21 08.05.2022

Флешмоб "Діти України за мир!"

Учні Дубовицького ліцею приєдналися до Всеукраїнського флешмобу "Діти України за мир!". Здобувачі освіти намалювали малюнки, в яких висловили своє бачення миру. Таким чином вони підтримали наших військових в нелегкій боротьбі за Україну.

08:32 29.04.2022

Великодня творчість наших учнів

У підготовці до Великодня був оголошений конкурс "Кольрові писанки". Учням було запропоновано виготовити будь-який великодній виріб ( намалювати, зліпити, зклеїти, або розмалювати писанки). Ось яка творчість в нас вийшла.

15:16 24.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень