A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовицький ліцей
Кролевецької міської ради

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

День рідної мови

21 лютого- День рідної мови. В нашому ліцеї було проведено такі заходи:

19:58 21.02.2023

День Героїв Небесної Сотні

Щорічно 20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. У цей день згадують про подвиг учасників Революції гідності 2013–2014 років та вшановують пам’ять загиблих під час протестів.

19:57 20.02.2023

Тиждень англійської мови

Виховний захід для учнів 9-11класів "I Love Ukraine,"що об'єднав Тиждень англійської мови і День єднання. Ліцеїсти формували і активізували певний рівень комунікативної компетенції, збагатили словниковий запас за запропонованою темою. Учні говорили про любов до Батьківщини, українського народу, особисті якості: патріотизм і самосвідомість.Адже від усвідомлення себе часткою українського народу залежить сучасне і майбутнє нашої держави.Цікавим було обговорення презентації " Life will win over death", вікторини та конкурси: "Symbols of Ukraine ", "Whose portrait is it?", "Matching the proverbs", "Famous Ukrainian sportsmen " та інші. Всі отримали позитивні емоції, заряд енергії та оптимізму. Віримо у перемогу, підтримуємо ЗСУ!

19:55 17.02.2023

День Єднання

День єднання - зовсім молоде свято, яке має згуртувати українців і показати, що ми - єдиний народ.

19:53 16.02.2023

День Святого Валентина

В рамках тижня англійської мови до Дня Святого Валентина було проведено конкурс валентинок та плакатів англійською. Також учні мали можливість привітати один одного та вчителів зі святом, вкинувши Валентинку в шкільну поштову скриньку. Жоден учень не залишився без привітання. І ще не забули про наших захисників і виготовили для них Валентинки, які в найближчий час відправимо разом із смачними подарунками.

19:51 14.02.2023

Шкільний поліцейський

Сьогодні згідно з графіком проєкту «Шкільний поліцейський» було проведено годину спілкування із учнями нашого ліцею. Шкільні поліцейські Артем Сергійович та Роман Анатолійович розповіли про обов'язки школяра, відповідальність за скоєні правопорушення, нагадали дітям про правила безпеки пішоходів, правила поведінки в позашкільний час та комендантську годину. Нагадали, що таке булінг та домашнє насильство, що не потрібно про це замовчувати і потрібно звертатися по допомогу. Учні мали змогу запитати у поліцейських про те, що їх турбувало, та отримали компетентну відповідь.

19:47 31.01.2023

Бій під Крутами

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

19:45 29.01.2023

День пам'яті жертв Голокосту

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. В цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів.

19:44 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень