A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовицький ліцей
Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Шевченко - постать в історії.

Інтерактивна презентація від вчителів Оболоник Тетяни Миколаївни та Гузенко Людмили Григорівни для учнів 7-8 класів, що розкриває нові грані в біографії Шевченка

13:05 05.03.2024

Планшети для навчання

Plan International Ukraine спільно з німецькою ініціативою #WeAreAllUkrainians разом з благодійним фондом BGV за сприяння Офісу омбудсмена реалізовують проєкт «Надання доступу до освіти соціально вразливим дітям які постраждали від кризи в Україні». Проєкт має на меті сприяння отриманню доступу до освіти онлайн та спрямований на підтримку вразливих категорій дітей молодшого та середнього шкільного віку з родин, які постраждали від війни в Україні та є внутрішньо переміщеними особами. Отримати планшет для навчання можуть діти молодшого та середнього шкілького віку (5-14 років), які проживають в таких областях: Київська, Чернігівська, Миколаївська, Харківська, Житомирська, Сумська та Дніпропетровська. Умовою участі в проєкті є статус ВПО та щодо яких здійснюється суціальний супровід: • діти з багатодітних сімей, • діти з інвалідністю, • діти з малозабезпечених сімей, • діти, які мають одного з батьків, • діти з сімей, де не отримуються аліменти, • а також діти, які постраждали внаслідок воєнний дій. Для того, щоб отримати планшет, батьки чи опікуни дитини повинні звернутись до представників офісу Омбудсмена за такими контактами відповідно до регіону:

09:32 18.09.2023

А яка Ваша думка про харчування в школах

З метою вивчення стану організації та якості харчування в закладах освіти Кролевецької міської ради відділ освіти Кролевецької міської ради проводить опитування серед здобувачів освіти та батьків. Опитування є анонімним, результати дослідження будуть оприлюднені лише в узагальненому вигляді.

12:23 20.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень