A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовицький ліцей
Кролевецької міської ради

Виховні заходи

Дата: від до Скинути

14 жовтня - День захисника України.

14 жовтня - це свято особливе. Воно поєднало в собі три великі свята - День захисника України, День козацтва і свято Покрови Пресвятої Богородиці. В школі було проведено бесіди, виховні години, конкурси малюнків і плакатів, вікторини присвячені цьому святу. 10 - 11 жовтня було проведено таборування Дубовицька Січ, яке принесло масу позитивних емоцій всім учасникам.

17:24 13.10.2020

Випускний 2020

31 липня в Дубовицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася урочиста лінійка, присвячена врученню свідоцтв випускникам школи. Всі присутні отримали масу позитивних емоцій. Бажаємо випускникам щасливої долі і знайти свій правильний шлях в житті!

17:24 02.08.2020

21 травня - День вишиванки

День вишиванки в Україні відзначається в третій четвер травня. У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка - своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами, символами та знаками. День вишиванки - поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, покликане сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Воно відзначається в третій четвер травня. У 2020 році День вишиванки припадає на 21 травня. Історія Дня вишиванки Свято було засноване в Чернівцях у 2006 році. Студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича запропонували ідею акції “Всесвітній день вишиванки” і прийшли одного дня в українському традиційному одязі. Спочатку акцію підтримали кілька десятків студентів і викладачів університету, але в подальші роки свято вийшло на всеукраїнський рівень, до нього приєдналася українська діаспора по всьому світу, а також всі охочі підтримати Україну.  День вишиванки в Україні немає фіксованої дати. Щороку святкування припадає на третій четвер травня. Колективи, родини змагаються за звання кращих у своїх вишиванках. Це патріотичне змагання розпочалось у 2014 році, коли вперше провели всеукраїнський фотоконкурс «Моя родина у вишиванці». До організаторів свята надсилали світлини не лише з міст і сіл України, а й з 8 країн світу: Канади, США, Італії, Німеччини, Франції, Росії, Румунії, Португалії. У день вишиванки в Україні вишитим строєм вбирають навіть пам’ятники. Так, у 2016 році вишиті сорочки приміряли на себе скульптура Либіді та Засновникам Києва на Майдані Незалежності. Тематичним декором у вигляді стрічок з червоно-чорними візерунками, гуцульськими мотивами прикрашають автівки, будинки, домашніх улюбленців, валізи та сумки.

15:37 20.05.2020

16 травня - День Європи

З 2003 року третьої суботи травня в Україні відзначається День Європивідповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. У 2020 році День Європи в Україні припадає на 16 травня.

13:00 14.05.2020

10 травня - День матері

В Україні День матері відзначається у другу неділю травня. Цього року воно припадає на 10 травня. Міжнародний день матері сьогодні відзначається більш ніж у 40 країнах світу, хоча дата свята в різних країнах відрізняється. У більшості випадків, День матері відзначають навесні, в період з березня по травень. Головний подарунок на День Матері для всіх мам це, звичайно, увага. У це свято не прийнято дарувати цінні подарунки, однак символічні, або зроблені власними руками, порадують мам. Також важливо, надати підтримку мамі і показати, яка вона дорога для вас. Традиція святкувати День матері пішла з США. У 1907 році Анна Джарвіс, щоб віддати данину пам'яті своїй матері, виступила з пропозицією заснувати таку дату. Її підтримала влада, а згодом до ініціативи приєдналися й інші країни.

15:33 10.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень