A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовицький ліцей
Кролевецької міської ради

Сторінка для педагогів

Дата: від до Скинути

Формування психологічної готовності працівників закладів освіти до конструктивної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій

Одним з основних завдань будь-якого закладу освіти є охорона життя та здоров’я дітей. Останнім часом весь світ стикається з великою кількістю стихійних лих, аварій, пандемій. Саме тому дуже важливо зараз проаналізувати себе та чітко зрозуміти, як діяти в таких ситуаціях.

11:46 24.02.2022

Панічна атака: симптоми, способи запобігання

#Панічна_атака – це незрозумілий, нестерпний для людини приступ тяжкої тривоги, в поєднанні з соматичними (фізичними) симптомами. Зазвичай він набирає піку протягом -хв. і відносно швидко зникає. Панічні атаки характеризуються такою сильною тривогою, що здається, ніби у вас стається серцевий напад або ви божеволієте. Якщо ж у людини панічні атаки відбуваються час від часу – з’являється постійний стрес від їх повторення. Такий стан називають панічним розладом.

20:07 16.02.2022

Як працювати й поводитися в zoom: поради

Як працювати й поводитися в Zoom: поради для учнів і вчителів Зум (Zoom) – програма для відеоконференцій з яскравою назвою і зручними функціями. Вона створена в 2013 році і сьогодні її використовує багато компаній. Програма розроблена для того, щоб організовувати віддалену роботу компаній, однак протягом останніх років виявилося, що вона добре підходить і для онлайн-навчання. 

09:33 20.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень