A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовицький ліцей
Кролевецької міської ради

Тематичні заходи

Дата: від до Скинути

Проект "Шкільний поліцейський"

Сьогодні згідно з графіком проєкту «Шкільний поліцейський» було проведено годину спілкування із учнями нашого ліцею. Шкільні поліцейські Артем Сергійович та Роман Анатолійович розповіли про обов'язки школяра, відповідальність за скоєні правопорушення, нагадали дітям про правила безпеки пішоходів, правила поведінки в позашкільний час та комендантську годину. Нагадали, що таке булінг та домашнє насильство, що не потрібно про це замовчувати і потрібно звертатися по допомогу. Учні мали змогу запитати у поліцейських про те, що їх турбувало, та отримали компетентну відповідь.

18:28 31.01.2023

Профілактика шкідливих звичок

Сьогодні з учнями 10 класу під час години спілкування проаналізували, які корисні та шкідливі звички маємо, та як змінити шкідливу звичку на корисну. Кожна людина має вибір: мати чи не мати шкідливі звички. Лише ті, хто має стійку життєву позицію зберегти своє здоров'я можуть протистояти пагубним звичкам і дати відсіч лихій пропозиції.

18:38 30.01.2023

Стінівка до Міжнародного дня "Дякую!"

Дякуємо захисникам, що боронять Україну. Лікарям, які рятують життя. Рятувальникам та пожежникам за їх відвагу. Енергетикам за світло в оселях. Дякуємо всім!

12:13 11.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень