A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовицький ліцей
Кролевецької міської ради

23 травня - День Героїв України

Дата: 23.05.2022 10:12
Кількість переглядів: 126

Возможно, это изображение текст

 

23-го травня щорічно в Україні відзначають Свято Героїв України????????

В честь борців за волю нашої Землі, починаючи з періоду Київської Русі, Гетьманської доби, гайдамаків, опришків, Січових Стрільців… і аж до сьогоднішнього дня.

В цей день і протягом всього тижня ми вшановуємо сильних, вільних та незламних воїнів, які віддали за Батьківщину найцінніше, що мали – своє життя.

Проте від 24-го лютого цього року значення слова ??ГЕРОЙ??в нашій мові набуло інших більш глибоких сенсів.

Лікар, медсестра, військовий медик, які не сплять по 48 годин, рятуючи кожне життя, часом в таких умовах, де це видається фантастичним і неможливим – вони Герої України!????????

Психологи, які чують серцем нестерпний біль скалічених війною дітей і попри все знаходять такі потрібні слова надії та віри для кожного – вони Герої України!????????

Волонтери, які здатні знайти в будь-якому куточку світу, як бронежилети, каски і турнікети для ЗСУ, так і специфічне харчування для хворої дитини, а також довезти все це туди, де падають бомби і куди б’ють ракети – вони Герої України! ????????

І звичайно ж наші Збройні Сили України! Хлопці і дівчата, яким висловлюють беззаперечну підтримку та довіру усі українці із Заходу на Схід, від малого до старого! Наші Воїни Світла! Найсміливіші, найвитриваліші, найвродливіші наші Герої України! ????????

Вітаємо сьогодні кожного українця, бо за три місяці від страшного ранку 24-го лютого кожен з нас став героєм. Кожен на своєму місці, зі своїми можливостями і вміннями.
Але кожен з безмежною любов’ю до України в серці!????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень