A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубовицький ліцей
Кролевецької міської ради

Таборування "Дубовицька Січ" за програмою гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 13.07.2021 08:24
Кількість переглядів: 78

Возможно, это изображение один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе

Возможно, это изображение один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе

7 – 12 липня 2021 року традиційно розпочалося таборування «Дубовицька Січ» за програмою гри «Сокіл» («Джура»). В таборуванні взяли участь 80 дітей та 20 студентів з різних куточків Сумської області (м. Шостка – рій «Патріот», 2 рої з с.Грунь Охтирського району, рій з м.Конотоп, с.Мутин та с. Дубовичі «Лицарі Сумщини».

Джури рою «Лицарі Сумщини» на таборуванні виконували роботу козацької старшини, розміщували гостей, допомагали встановлювати обладнання для занять з військово-патріотичного виховання,  для ігор в пейнтбол та лазертаг, тактичні фігури, організовували нічні варти, охороняли табір, готували сніданки, обіди, вечері, проводили ранкові руханки. Під час таборування були проведені майстер-класи з стрільби, туризму, медицини. Була організована екскурсія до м.Батурин та походи до Дубовицької криниці та вулицями села.

П’ять днів більше ста дітей вивчали козацькі звичаї, традиції українського народу. Отаманом табору був Бондаренко Денис (нажаль загинув у російсько-українській війні, захищаючи завод «Азовсталь» у м.Маріуполь). Після закінчення таборування діти згуртувалися, стали справжніми друзями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень